sunnuntai 2. syyskuuta 2007

Ensimmäiset villasukkani

Esittelenpäs minäkin jo ennen Sukkasadon alkua valmistuneet, ensimmäiset sukkani.

Lankoina oli Novitan 7Veljestä: mustaa ja ilmeisesti tuotannosta poistunutta Moniraitaa petroolinsävyissä. Aloitin raidat tarkoituksella keskeltä enkä värin alusta, jolloin sukkien klikiksi tuli epätasaisehkot raidat. Ja koska päätin, että nimeän kaikki neulomani sukat, näistä tuli värityksensä ja valmiiksisaamispäiviensä vuoksi Rainy Daysit. :) Näihin tuli muutama pieni moka (mm. liian iso kantapää), mutta ei mitään sellaista, ettenkö kehtaisi niitä pitää. Raitapolvisukkia olen suunnitellut enemmänkin, tietysti eri väreissä eri vaatetusten kanssa pidettäviksi. ;)



Sohvaa kanssani valtaavat jo seuraavat sukkasatoprojektit: avomiehelle on tulossa punakirjavasta Nallesta sukat, joista toinen on jo vähän kantapään yli. Käsityölaatikossa on sitten allaolevassa kuvassa näkyvä itsekoolaamani (alunperin valkoinen seiskaveikka), josta yritin turhaan tehdä raitasukkia. Niistä on tulossa Rainy Dayseja lyhytvartisemmat sukat joiden varteen yritän opetella palmikkoa. Niin ja ainakin parit eriväriset säärystimet pitäisi tehdä talveksi myös.



Lankaa tässä esittelee linssiluteemme Momo. <3

Olen ollut vähän kipeänä viikolla, enkä ole jaksanut olla kudin kädessä koko aikaa, joten toivottavasti saan miehen sukat valmiiksi nopeammin kuin mitä olen nyt käyttänyt niiden kanssa nyhräämiseen. :P Pääsen kunnolla projektien kimppuun puolenkuun paikkeilla kun tulee taas rahaa ostaa lankaa ja lisää Kool Aidia. :D

*edit* Muokkasin kuvat pienemmiksi, linkit isompiin. :)

1 kommentti:

Kaisa kirjoitti...

Mieluummin vähän iso kantapää kuin liian pieni! Itse tein ennen omiin sukkiin aina liian lyhyen ja leveän varren ja pienen kantapään, minkä seurauksena sukat matkasivat talvikengissä kohti varpaita... :)

Rainy Daysisi ovat ihanat, kyllä munkin pitää saada polvisukat, TAHTOO! :)