lauantai 29. elokuuta 2009

Samannimiset sukanneulojat huomio!

Kun tempauksessa on mukana näin iso sakki, kaimoja löytyy väkisinkin niiden kesken, jotka osallistuvat omalla etunimellään.

Moni teistä jo ilmoittautumisvaiheessa valitsi nimimerkikseen etunimen lisäksi sukunimen ensimmäisen kirjaimen erottuakseen muista samannimisistä. Ne, jotka eivät tätä tehneet, olen erottanut tuossa osanottajalistassa kirjoittamalla nimen perään sulkuihin blogin nimen, jos sellainen on.

Nyt kuitenkin heräsi kysymys siitä, sekoittuvatko kahden samannimisen ihmisen luokkatunnisteet.

Kyllä sekoittuvat, valitettavasti! Jos siis löydät listasta kaimasi, erota itsesi hänestä kirjoittamalla luokkatunnisteeksi blogisi nimi (siis tyyliin 09Kaisa Kerällä) tai sukunimen ensimmäinen kirjain (09KaisaI) tai vaikka tähti (09Kaisa*) tai mikä tahansa, millä erottaudut kaimasta.

Jos olet jo käyttänyt pelkkää etunimeä luokkatunnisteena, klikkaa jo kirjoittamasi esittely auki, pyyhi pois olemassaoleva tunniste ja kirjoita tilalle uusi. Kun julkaiset postauksen, uusi tunniste tulee voimaan. Pitkäkään yksittäinen tunniste ei tule rasitukseksi, sillä seuraavia tekstejä kirjoittaessasi voit poimia oman tunnisteesi valmiista listasta.

Ilmoita myös minulle, jos käytät jotakin muuta kaimasta erottavaa merkkiä kuin listaan merkitsemääni blogin nimeä, jotta minä ja apuemot tiedämme, kenestä milloinkin on kysymys!

4 kommenttia:

Niina kirjoitti...

Ok, tämä oli Emolta hyvä huomio!! Saanko minä olla pelkkä Niina, kun olen kahdella iillä? Ninoja on näk. kaksi? Kiitos!!!

Kaisa kirjoitti...

Emo ei tätä suinkaan hoksannut, vaan tarkkaavainen sadonkorjaaja! :)

Saat olla Niina, toinen Ninoistakin otti jo kirjaimen etunimen perään, niin että ei teitä pitäisi sekoittaa...

Kati kirjoitti...

Ja yksi Kateista (mjauuu) muutti tunnisteeksi Katin kätösistä. Siinä on nimi ja blogin nimi samassa syssyssä. Kelvannee erottumiseen? Eihän tämä vielä mitään jos sukkasatoon ilmoittautui kaksi Katia... ala-asteella meitä oli kolme samalla luokalla, heh.

Kaisa kirjoitti...

Nau nau, sopii kyllä. :)