keskiviikko 28. elokuuta 2013

Aikataulujen päivitystä

Vielä 3 kokonaista päivää ja tämä yksi vajaa! En minäkään malta odottaa!

Päivitän tässä nyt vähän noita sääntöjen aikatauluja. Virallinen ilmoittautuminen päättyy 1.9. keskiyöllä, eli 2.9. lisään viimeiset kirjoittajat alablogeihinsa. Tämän kanssa en ole kamalan tarkka, 2.9. aamuun mennessä kuitenkin tulee olla ilmoitukset lähetettynä. Jos olet lähettänyt ilmoituksesi viime tinkaan, eikä kutsua blogiin kuulu, laita minulle sähköpostia, ei ole tarkoitus jättää ketään ulos tapahtumasta vain siksi, että tekniikka ei toimi!

Viikkosaldot lasketaan sunnuntaisin ja ajattelin, että klo 18-19 voisi olla hyvä aika asettaa takarajaksi. Eli ennen sitä sunnuntaina blogatut sukat ovat mukana viikkosaldossa, sen jälkeen blogatut lasketaan seuraavaan viikkoon. Jos siis haluat varmasti sukkasi mukaan sen viikon laskentoihin, kannattaa ne esitellä sunnuntaina selkeästi ennen kuutta. Emoilla on varmasti kaikilla oma tyylinsä muistaa, mitkä sukat on jo laskettu ja mitkä ei, joten en aio sen tarkemmin puuttua tähän asiaan. Myös aikataulut ovat kaikilla omat, kaikilla kun on omia menoja ja muita juttuja sunnuntaisin, ettei ihan tietyllä kellonlyömällä voi laskentaa suorittaa. Minulle riittää, että pystyn maanantai aamupäivisin tekemään edellisen viikon yhteenvedon. Voi myös olla tilanteita, että emo ei syystä tai toisesta pääse sunnuntaina laskentaa tekemään. Tällöin toivon emon siitä etukäteen ilmoittavan minulle, jotta joko laskentapäivää siirretään tai minä hoidan sen viikon saldon!

Sukkasatoon laskettavien sukkien tulee valmistua 31.10. puoleenyöhön mennessä ja ne tulee olla esiteltynä blogissa ennen 3.11. klo 18. Tämän jälkeen suoritetaan loppulaskennat ja pidetään elonkorjuujuhlat kukin tahoillamme, sekä riemuitaan kaikista niistä varpaista, jotka pysyvät tämän tempauksen jälkeen lämpiminä.

Perunalaarissa Emma teki hyvät ohjeet tunnisteiden käytöstä, ne pääset lukemaan tästä linkistä!

Ei kommentteja: