maanantai 26. elokuuta 2013

Apuemännät koossa

Nyt on Perunalaarinkin avain luovutettu apuemännälle, nimittäin Emma lähti emännäksi myös!

Hyvää tasaista tahtia tulee myös uusia ilmoittautumisia, hyvähyvä! Nyt, kun ilmoittautumisaikaa on jäljellä vielä vajaa viikko, on osallistujia jo 67! Vautsivau!

Lisään tuohon sivupalkkiin äänestyksen parhaasta bloginapista, se on auki aina 31.8. asti, jotta sitten heti ensimmäinen päivä meillä on nappi tiedossa.

Nyt vain kaikki sukkapuikkoja lajittelemaan ja pyöröpuikkoja verryttelemään! Sukkasadon alkuun on enää 5 päivää ja 14 tuntia!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mie äänestin nappia x, mutta ääni meni napille x-1? Eli jotain ongelmaa äänestyksessä...

Anonyymi kirjoitti...

Ei mitään, saattoi se toimiakin...

riikuska kirjoitti...

Moi!
Olen uusi täällä ja olen kiinnostunut sukkasatoilusta. Olisin kiitollinen, jos säännöt voisi saada näkyville vielä tarkasti. :) Puhelimella blogia lukiessa en sääntöjä löytänyt.

groomeri kirjoitti...

Riikuska! Kiitos palautteesta! Täällä blogissa säännöt, ohjeet ja muut tärkeät löytää useimmiten noista sivupalkeista, jotka ei ilmeisesti puhelimella selattuna näy. Niitä ei oikein mitenkään saa "jatkuvasti näkyville" puhelinselailijalle, muuta kuin pitämällä ne jatkuvasti ensimmäisenä postauksena, mikä ei jatkuvasti päivittyvän blogin kohdalla ole mahdollista. Bloggerin mobiiliversiossa pitäisi jossain olla "siirry nettiversioon" -linkki, josta näkee tämän saman sivun kuin koneella.

Itselleni tuli älypuhelin vasta viime viikolla, joten tietämykseni puhelimella näkyvistä/näkymättömistä on siis aika vajavaista, mutta edellämainitulla tavalla olen sen ymmärtänyt. Minua saa toki sivistää, jos tietoni ovat puutteelliset :)