lauantai 24. elokuuta 2013

Viivettä ilmoittautumisten käsittelyssä

Laarit ovat nyt hyvää vauhtia täyttymässä tekijöistä, hyvä! Mukaankin toki mahtuu vielä! Olisi myös mukava kuulla esittelyjä, että ketäs siellä puikkojen ääressä tänä vuonna häärääkään. Muutama onkin jo itsensä esitellyt! Kiitos siitä!

Eilisen aikana saimme toisenkin apuemon, Heinäladon avain on luovutettu Suvikummun Marjalle! Nyt olisi vielä perunalaarin apuemännän paikka auki.

Myös nappiehdotuksia on tullut muutama! Iso-iso-iso kiitos niistäkin! Ajattelin ensiviikolla järjestää äänestyksen siitä, mikä nappi sitten valitaan tämän vuoden "viralliseksi" napiksi. En minä ainakaan osaa päättää, kaikki ovat olleet niin sopivia!

Ja sitten se varsinainen asia, jota oikeastaan tulin kirjoittamaan: olen tänään lähdössä reissuun ja pääsen takaisin koneen ääreen vasta sunnuntai iltana, joten pieni viive saattaa ilmaantua ilmoittautumisten käsittelyyn. Jos siis olet viikonlopun aikana lähettänyt ilmoittautumisen, niin voi hyvin mennä vielä maanantaille, ennen kuin saan sen käsiteltyä.

Hyvää viikonloppua kaikille, nyt on vielä aika verrytellä sormiaan tulevia koitoksia varten!

2 kommenttia:

Sude kirjoitti...

Minun ilmottautumiseni on tainnut hävitä matkalla, mutta laitoin uuden sähköpostin tulemaan. Ehtiihän tässä vielä, joten ei hätää :)

groomeri kirjoitti...

Ensimmäinen ilmoittautumisesti tosiaan oli hävinnyt jonnekin matkalla, nyt toinen tuli perille ja kutsu kirjoittamaan on laitettu :)