perjantai 23. elokuuta 2013

Tiedotusta

Wau, tulipa niitä ilmottautumisia paljon ihan jo ensimmäisen päivän aikana! Huh! Pidän listaa tämän vuoden osallistujista erillisellä sivulla. Sivun pääsee näkemään tuolta yläreunasta painamalla "Osallistujat 2013" linkkiä. Samalla keräsin yhteenvedon viimevuoden sadosta ja osallistujista, tekstin näkee ihan tässä blogivirrassa, mutta pysyvä linkki sinne löytyy tuolta samasta laatikosta kuin muutkin edellisvuosien osallistujat.

Apuemoja on nyt nimettynä yksi, Jeikka on nimitetty Hillokellarin avaimenhaltijaksi! Muutama on ilmoittanut olevansa vapaaehtoinen apuemo jos kukaan muu ei kykene, joten jos jollakin on halua ja aikaa emoiluun kanssamme, niin käpälää pystyyn!

3 kommenttia:

nuuh80@gmail.com kirjoitti...

Heip,

Korjaatkos tuohon vasempaan reunaan, että Ravelryn Sukkasato on erittäin hyvissä voimissa ja käsissä, PaiviH apureineen jatkaa tänä vuonna hommia sillä saralla. :) Linkki on ennallaan. Mukavaa ja onnistunutta sukkasatosyksyä!

Terv. Heini

Silmukan saalistaja kirjoitti...

Hei! Olenkohan jotenkin sokea, kun en näe täällä enää mitään ilmoittautumisohjeita, vai voiko tämän vuoden sukkasatoon enää osallistua? Kiinnostunut kyselee!

groomeri kirjoitti...

Ilmoittautumisohje on tuossa alempana, omana kirjoituksenaan http://sukkasato.blogspot.fi/2013/08/sukkasato-2013.html ja ilmoittautua voi aina 1.9. asti! :)