torstai 22. elokuuta 2013

Sukkasato 2013

Heipähei kaikki sukkamaisterit!

Tänä vuonna sukkasatoa emännöi groomeri, Noita Näppärä -blogin kirjoittaja. Ensimmäistä kertaa emännöin mitään näin suurta tapahtumaa, joten olkaahan armollisia!

Nyt on kuitenkin aika pyöräyttää käyntiin sukkasato vuosimallia 2013 ja ottaa ilmoittautumiset vastaan! Ilmoittautua voi sähköpostilla osoitteeseen sukkasato2013@yahoo.fi. Ilmoita samalla nimesi/nimimerkkisi, jolla olet sukkasadossa mukana, blogiosoitteesi, jos haluat sen linkitettävän nimeesi tuossa osallistujalistalla ja sähköpostiosoitteesi blogikutsua varten. Sinulla ei tarvitse olla omaa blogia ennestään, eikä nykyisen blogisi tarvitse olla bloggerissa, tällöin tosin joudut todennäköisesti luomaan itsellesi bloggeriin tunnuksen. Mikäli et kahden päivän sisällä ole saanut kutsua kirjoittamaan jotakin alablogeista, jätä minulle kommentti tänne blogiin ja palaan asiaan, virheitä sattuu ja sähköposteja hukkuu. Ilmoittautua voi aina 1.9. asti.

Säännöt ovat pääsääntöisesti samat kuin edellisinä vuosina, sukkia tehdään koko syys-lokakuu, niitä lasketaan ja pidetään hauskaa. Lopuksi lasketaan loppusaldo ja taputetaan kaikki itseämme selkään, kun on niin paljon saatu sukkia aikaiseksi.

Apuakin toki tarvitsen. Ilmoittautuessa voi myös ilmaista halukkuuttaan toimia apuemona joissakin noista alablogeista, tämä työ pitää sisällään lähinnä vain viikkosaldon laskemisen sunnuntaisin. Olisi myös ihana, jos joku jaksaisi/ehtisi/osaisi tehdä meille tämän vuoden sukkasato-napin, jota porukka voi sitten lisäillä blogeihinsa. Tiedän, se ei ole vaikeaa, mutta minulla ei ole minkäänlaista taiteellista silmää, joten homasta ei tule yhtään mitään.

Neulomisiin!
groomeri

16 kommenttia:

Jeikka-78 kirjoitti...

Kivakiva, just eilen illalla pohdin, järjestetäänköhän Sukkasato tänäkin syksynä.

Matleena kirjoitti...

Kiitos sinulle, groomeri, kun aloit Sukkasatoon emoksi! :) Pysyvät kaikkien jalat lämpiminä ensi talvenakin.

MariL kirjoitti...

Kiitos, että Sukkasato järjestetään! :) Olen pitänyt kaikenlaisista tempauksista taukoa pari vuotta, mutta nyt alkaa sukkalankalaatikko tulvia yli äyräittensä, niin tämä tulee tarpeeseen! Pistän mailia... :)

MariL kirjoitti...

Laitoin juuri myös ehdotuksen napiksi sähköpostiin. :)

Sinikka kirjoitti...

Kiitos,että Sukkasato järjestetään jälleen!! Lasten serkut tarvitsevat sukkia,että tämä tuli jälleen tarpeeeen.

satunNainen Paula kirjoitti...

Mahtavaa, tätä uutista olen odottanut!!! :o)

Lea P kirjoitti...

Olenpa minäkin tätä juttua odotellut. Kiva että otit homman toteutettavaksi.

möhönasu kirjoitti...

Kiitoksia! Muutama vuosi on jo vierähtänyt siitä, kun viimeksi olin mukana :)...eli mukana ollaan.

iso gnu kirjoitti...

Kiva, että taas pääsee sukkailemaan, vaikka muutenkin sitä harrastan1
!

Villiviini kirjoitti...

Upeaa, kiitos sinulle!

Anitta kirjoitti...

Kiva kun Sukkasato alkaa taas.

sadelikka kirjoitti...

Ekaa kertaa mukana. Kesken eräisiä ei jurikaan ole joten pystyy hyvin tekemään sukkkia lapsille ja itelle ja vaikka joululahjaksi. :)

Eija kirjoitti...

Ihanaa, olen mukana sukkasadossa.

santra kirjoitti...

Hei! Miten voisin ilmoittautua mukaan sukkasatoon, kun mun sähköposti ei jostain syystä toimi????

groomeri kirjoitti...

Hei! Valitettavati en kyllä keksi muuta tapaa :( Kun sähköpostilla joudun laittamaan kutsun tuonne blogiin. Olisiko sinun mahdollista lisätä profiiliisi uusi sähköposti osoite?

RyytimaanMinna kirjoitti...

Apua, melkein meni ohi sukkasato, onneksi huomasin ajoissa. Toivottavasti ilmoittautumiseni tuli perille, minulla on välillä ollut vaikeuksia saada menemään postia yahoon tilille :)