perjantai 13. elokuuta 2010

Huomio Agatha ja Anni!

Huomio huomio Agatha ja Anni, jotka olette ilmoittautuneet apuemänniksi, lähettäkää minulle sähköpostiosoitteenne! Jätin asiasta jo blogeihinne kommenttia, mutta en onnistunut löytämään sieltä osoitteita. Lähettelisin vähitellen apuemoille Sukkasato-tietoutta. :) Topperin ja SeijaP:n yhteystiedot minulla on.

6,5 tuntia ilmoittautumisen alkamiseen. :)

3 kommenttia:

seijap kirjoitti...

Mietin tässä, että Hämäläisinä oltaisko Agathan kanssa apuemäntä peri, mutta mitäs jos meillä molemmilla myrky viekin yhtä aikaa sähköt tai muuta, niin onkohan järkeä kuitenkaan.
Sinä Kaisa-emo saat sen päättää. Jännä nähdä kuinka paljon ilmoittautujia tulee. Kiva kutkuttava tunne. Täytyy vaan itsekin muistaa ilmoittautua. On vähän tohinaa kun appivanhemmat tulivat ja huomienna mennään Helsinkiin, mutta enköhän muista.

Minun yhteystietoni ovatkin ennallaan, joten postia odottelen.

Kaisa kirjoitti...

Seija, laittaisin mielelläni viestiä teille kaikille yhtä aikaa, joten odotellaan vielä Agathaa ja Annia.

Ajattelin, että katsotaan montako sadonkorjaajaa tänä vuonna osallistuu ja montako alablogia tarvitaan ja sitten jaetaan tehtävät.

Agatha kirjoitti...

Ollaan SeijaP:n kanssa kyllä hämäläisiä, tosin linnuntie-etäisyyskin yli 40 km, aika harvoin varmaan kolmostien molemmat puolet niin totaalisesti mottiin joutuisivat, ettei meistä kumpikaan linjoille pääsisi.

Tämän viestin yhteydessä vielä minunkin sähköpostiosoitteeni