sunnuntai 15. elokuuta 2010

Ilmoittautuminen hyvässä vauhdissa

Hienosti on Sukkasatoon ilmoittautuneita taas riittänyt - tällä hetkellä teitä on 116! Ja kuten tarkkasilmäiset ovat sivupalkista huomanneet, apuemojenkin määrä on lisääntynyt, kun Maarit tarjoutui myös avuksi. Katsotaan, paljonko teitä kaikkineen kertyy ja montako alablogia tänä vuonna tarvitaan (yhdessä Bloggerin blogissa voi olla max 100 kirjoittajaa), sitten vasta jaan blogit apuemojen kesken. Ihanne olisi, jos saataisiin työparit, niin ettei kukaan väsyisi liikaa.

Muistattehan ilmoittauduttuanne tarkistaa, että nimenne ilmestyy tuohon vasemmanpuoleiseen listaan vuorokauden sisällä, että nimimerkkinne on kirjoitettu oikein ja että linkki toimii - paitsi niillä, joiden nimen perässä lukee (-), mikä tarkoittaa sitä että blogia tms. ei ole. Jos on ongelmia, laittakaa postia!

Muistakaa myös kelailla tätä sivua alaspäin, sillä tuolla oikealla on jatkuvasti päivittyvä arpavoittolista. Ihania palkintoja taas luvassa! Arvonta suoritetaan sitten tempauksen päätyttyä eli marraskuun alussa. Huomaattehan sieltä muun muassa, että TiiQ tahtoo rohkaista uusia sukkaohjeiden kirjoittajia.

Ja tähän liittyen: olettehan tietoisia, että Ulla-nettineulelehti on julkaissut sukkaekstran, neljä uutta ihanaa ohjetta! Muutenkin ohjelinkkejä saa edelleen lähettää minulle, lisäilen niitä tuonne omaan listaansa.

Hyväntekeväisyys on kuulunut Sukkasatoon alusta alkaen. Silmäilkää siis kaiken muun ohella tuota tempauslistaa läpi, kertokaa minulle virheistä ja uusista kohteista.

Ilmoittautumisaikaa on siis perjantaihin 27.8. asti, ja kaikki pääsevät ja mahtuvat varmasti mukaan. Iloista viikonalkua!

Ei kommentteja: