keskiviikko 18. elokuuta 2010

Huomio ilmoittautujat, emo ei pääse nettiin!!

Tuolla säännöissä lupaan, että jokainen ilmoittautunut näkyy listoilla vuorokauden sisällä. Nyt kävi kuitenkin niin, että nostaessaan nopeuksia Anvia meni eilen poistamaan kokonaan mieheni kiinteän IP-osoitteen. Meillä kotona on siis oltu ilman nettiyhteyttä eilisestä alkaen, enkä pystynyt illalla lisäämään ilmoittautuneita listaan (töissä en sentään viitsi sitä tehdä, minkä lisäksi haluan pitää homman hanskassa ja lisätä teidät samalla omaan osanottajaluettelooni, jonka perusteella kutsut lähtevät).

Siis: jos olet ilmoittautunut eilisen tai tämän päivän aikana, näyt listalla vasta kun Anvia saa vian korjatuksi. Ilmoitan heti, kun olen saanut listat päivitettyä. Linkki- ym. virheet yritän korjata heti jos vain täällä töissä ehdin.

Kärsivällisyyttä!

5 kommenttia:

MysteryKnitter kirjoitti...

No nyt mä käsitän miksei mun nimeä näy listalla vielä! Kamalaa tuollainen IP - osoitteen hukkaaminen! Mietin vaan, eivätkö apuemot voisi auttaa sinua tässä? Vai onko se jotenkin...vastoin sääntöjä? Ymmärrän tilanteen, mutta kysyin vain silkasta uteliaisuudesta.

Kaisa kirjoitti...

Ei toki ole mitään "sääntöjä" :) mutta tässä ilmoittautumisvaiheessa haluan pitää ns. langat käsissäni. Eli kun parikin sataa ihmistä ilmoittautuu ja heidät täytyy a) lisätä siihen listaan, jonka perusteella jaan teidät alablogeihin ja lähetän niihin aikanaan kutsut ja b) lisätä vielä tuohon blogin osallistujaluetteloon, useampi kokki voisi merkitä sakeaa soppaa, eli joku voisi tipahtaa matkalla jommasta kummasta listasta. Jos alkaisin nyt lähettää ilmoittautumisviestejä eteenpäin apuemoille, en kohta enää tietäisi itse, kuka on omilla ja kuka blogin listoilla jne.

Sami kasvattaa edelleen puhelinlaskuaan Anvian hyväksi - euro per minuutti siitä, että he selittävät, kuinka ei tämä iso juttu ole, mutta jostain syystä se ei nyt vain ole korjaantunut... Pahoittelen harmitusta! Mutta lupaan, että kunhan vain saadaan se viheliäinen netti pelittämään, alan heti purkaa ilmoittautumisviestejä.

Helmis kirjoitti...

Voi, kestävyyttä emolle vastoinkäymisen keskellä!
Tiedän tunteen, mulla on myös ollut muutamankin kerran joku kumma nettikatko tempausten aikaan.
Aikoinaan, ensimmäisen lapaskuutempauksen aikaan vuodatuksen kommenttisysteemi meni aivan sekaisin.
Siinä oli totta tosiaan hiki hatussa, kun yritin kaivaa netin uumenista kommentteja, joissa ihmiset ilmoittivat valmistuneista lapasistaan. Sen jälkeen en olekaan ollut niin innokas laskemaan tempaussaldoja :D..

Ymmärrän hyvin, että haluat pitää kirjanpidon yksissä käsissä, kun muutenkin mahdollisuudet sekoittaa osallistujien tietoja (ja epätietoja) ovat joskus suuret. Ei siinä tarvita kuin yksi krijoitusvirhe bloginnimessä tms, niin on koko kirjanpito sekaisin. Joten: Tsemppiä!

Kaisa kirjoitti...

Pitänee olla tyytyväinen, kun tämä on ensimmäinen kerta näiden neljän vuoden aikana jolloin tekniikka pettää. :) Mutta nyt hyviä uutisia: teknisessä tuessa oli tänään vastannut eri ihminen kuin eilen ja homma oli hoidettu heti. Netti toimii, ja illan aikana päivitän kaikki ilmoittautumiset. Laitan uuden postauksen kun lista on ajan tasalla, jotta tiedätte sitten tarkistaa.

MysteryKnitter kirjoitti...

JIIHAAAAAA! Ihanaa! Minä pidän ainakin täällä "silmät auki" ja toivon parasta! Vähän meinaa jo jännittää, miten blogien suhteen käy. Alablogien siis. Tuleeko niin monta ilmoittautunutta, että tarvitaan vielä neljäskin, vai riittääkö kolme?