keskiviikko 25. elokuuta 2010

Vielä kaksi päivää ilmoittautumisaikaa!

Tähän mennessä teitä on kertynyt yli 230 sukanneulojaa! Mukana on aika paljon uusia sukkasadon kartuttajia, samoin sellaisia, joilla ei ole kokemusta bloggaamisesta. Muistakaa tutustua tuolla vasemmassa yläreunassa oleviin ohjelinkkeihin! Huom. jos ohje tuntuu "väärältä" tai hassulta, se johtuu todennäköisesti siitä, että Blogger on uudistunut siltä kohdin. Kertokaa minulle jos näin on! Minä nimittäin käytän Bloggerin Beta-versiota, ja se poikkeaa vähän siitä tavallisesta, niin etten välttämättä ole tietoinen kaikista "normaalin" Bloggerin muutoksista (ohjeet ovat parin vuoden takaa).


Jo viime vuonna minulla oli apunani joukko ihania apuemäntiä, ja sama tahti jatkuu. Kiitos teille, kekseliäät, viitseliäät ihmiset! Alablogit on jo jaettu apuemäntien kesken, ja lista on seuraava: 
Apuemännät laskevat oman alabloginsa saldot viikoittain ja auttavat omaa sadonkorjuuporukkaansa mahdollisissa ongelmissa. Luonnollisesti myös minä olen koko ajan käytettävissä.

Vaikka kutsut tulevat teille jo lauantaina, on elokuun viimeiset päivät tarkoitettu mahdollisten ongelmien ratkomiseen ja omaan alablogiin tutustumiseen. Varsinainen sukanneulonta alkaa siis syyskuun ensimmäisenä päivänä. Siihen asti pengotaan sukkalankoja varastoista, hiotaan puikkoja, etsitään parhaat ohjeet... Huomaattehan muuten, että sivupalkissa on kohta "Käpälänlämmittimien ohjeaitta". Jos tiedätte tai olette itse suunnitelleet kivan ohjeen, laittakaa linkkiä minulle niin lisään sen listaan! Ja myös hyväntekeväisyysluettelo venyy, nyt neulotaan mm. sukkia sytomyssyjen jälkimainingeissa.


Laitan vielä loppuviikosta tarkempaa tietoa itse Sukkasato-bloggauksesta, siinä on muutama juttu, jotka teidän pitää muistaa. Mutta vielä on aikaa ilmoittautua, joten jos epäröit, kannattaa kokeilla! :)

3 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Kyllä tässä on hiottu puikkoja jo niin kovin, että pitäisikö uudet mennä ostamaan :D Kovasti odotan syyskuun ekaa päivää, saapa nähdä onko pakko ihan alkaa jo heti kun kello on puolenyön ohittanut, kun niin kova sukanneulonnan polte on puikoilla!

Ihanaa kun on näin paljon porukkaa mukana ja kiitos noista neuleohjelinkeistä!

MysteryKnitter kirjoitti...

Saa nähdä, missä ne minun luotetut sukkaohjeeni ovat, ne kun on kirjoitettu auki juuri oikein, niin että minä saan selvää, mitä pitää tehdä ja koska. Tavoitekin on jo mielessä. Eräs henkilö voi tietääkin sen jo, mutta täällä en sitä vielä paljasta.

Unelma kirjoitti...

Ehdin mukaan. :)))