tiistai 31. elokuuta 2010

5 tuntia ja 28 minuuttia...

...tämänvuotisen Sukkasadon alkamiseen! Mahtaako siellä joku olla heti puoliltaöin luomassa silmukoita...?

Huomasin alablogien hallintasivustoille kurkkiessani, että aika moni ei vielä ole vastannut saamaansa kutsuun. Olkaa kiltit ja käykää kirjautumassa sisään mahdollisimman nopeasti! Teknisiä ongelmia kun voi aina tulla, ja olisi ikävää, jos varsinaista sadonkorjuuaikaa kuluisi niiden selvittelyyn.

Kun kirjoitatte alablogiinne, muistakaa käyttää tunnisteena aina 10-alkuisia sanoja - siis tyyliin 10Kaisa, 10satoa jne jne jne. Apuemot poimivat 10-alkuiset tunnisteet näkyvin käsin ja yksitellen, siksi esimerkiksi nimimerkkinne ei näy listoilla välittömästi. Seuratkaa myös omaa alablogianne säännöllisesti, koska oma apuemonne kirjoittelee sinne ohjeita ja vinkkejä.

Muistattehan myös, että ongelmatilanteissa lähettäkää minulle sähköpostia osoitteeseen kaisantuumooksia ät gmail piste com (huomatkaa kaksi o-kirjainta tuumooksissa)! Kommentitkin toki saan sähköpostiini, mutta on paljon helpompaa jos pystyn vastaamaan viestiinsuoraan.

Arpavoittolistamme kasvaa, ja onpa sukkasatoilijoille tarjoustakin luvassa... Vilkuilkaa siis säännöllisesti tämän blogin sivupalkkeja.

Ja sitten ei muuta kuin odottamaan, että syyskuu alkaa!

3 kommenttia:

Mikaela kirjoitti...

Hmm... En tiedä olenko huono etsimään kun en löydä ohjeita?? Viime vuonna muistelisin että niitäkin oli listattu tähän...

Kaisa kirjoitti...

Ohjelista on tuolla oikeassa sivupalkissa, kelaa vähän alaspäin!

marelo kirjoitti...

marelo lahjoittaa vielä toise palkinnon. Palkintona on jotain syötävää sille joka kutoo eniten tuulsn / juna sukkia