lauantai 14. elokuuta 2010

Tervetuloa mukaan Sukkasatoon 2010 - ilmoittautuminen avautuu!

Kesällä 2007 ihmettelin itsekseni sitä, että lähes kaikkien muiden vaatekappaleiden neulojille oli olemassa jokin yhteistempaus, mutta ei sukanneulojille. Ja kuitenkin sukkia neulotaan todella paljon.

Niin kehittelin idean Sukkasadosta, joka osoittautui ällistyttävän suosituksi. Nyt kerätään käpälänlämmittimiä talven varalle jo neljännen kerran  - tervetuloa mukaan Sukkasatoon 2010! :)

Sukkasadossa neulotaan tai virkataan yhdessä sukkia, tossuja, töppösiä, säärystimiä - kaikki polvesta alaspäin puettava otetaan huomioon. :) Voit neuloa tai virkata itsellesi tai lahjaksi, pukinkonttiin tai hyväntekeväisyyteen. Tempaustietoa on sivupalkissa. Jos tiedät muita sopivia hyväntekeväisyystempauksia, tai jos joku tuolla mainituista on vanhentunut, kerro niistä tämän tekstin kommenteissa.

Tempausaikaon jälleen perinteinen sadonkorjuuaika 1.9.-31.10. Kun tällä välillä antaa puikkojen heilua, on loppusyksyn joulukiireistä pois monta lahjaongelmaa.

ILMOITTAUTUMINEN JA OSALLISTUMINEN • Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse.Ilmoittautuminen avautuu nyt ja on auki perjantaihin 27.8. asti.

  Jos siis haluat olla mukana, lähetä viestiä Kaisa-emolle osoitteeseen kaisantuumooksia [at] gmail piste com (huomaa, että "kaisantuumooksia" kirjoitetaan pohjalaisittain kahdella o:lla - jos kirjoitat "tuumoksia", ei viesti tule perille!!).

  Kirjoita viestiin


  1. nimi tai nimimerkki, jolla haluat tempauksessa esiintyä. Huom! Jos käytät etunimeäsi ja epäilet, että listalle tulee joku muukin samanniminen, lisää jokin erikoistunniste, kuten sukunimen ensimmäinen kirjain tai vastaavaa. Jos sittenkin samannimisiä tulee, erotan teidät toisistanne blogin nimellä tms.

  2. oma sähköpostiosoitteesi (se ei tule julkisuuteen, mutta on välttämätön, jotta saan lähetetyksi sinulle kirjoitusoikeudet johonkin alablogiin)

  3. mahdollisen oman blogisi osoite, jos haluat että se näkyy Sukkasadossa. Blogittomuus ei luonnollisesti ole este osallistumiselle!

   Huom. tarvitsen nimenomaan blogin osoitteen, eli sen tekstin jonka näet nettiselaimesi osoiterivillä, esim.  http://sukkasato.blogspot.com. Jos annat pelkän blogin nimen (esim. Sukkasato), minulla on kova homma googlettaa esiin juuri se oikea blogi.

   Jos mieluummin haluat että linkitän sinut osallistujalistassa Ravelry-osoitteeseesi, kerro se. Ja jälleen haluan tietää nimenomaan profiilisi osoitteen, esim. http://www.ravelry.com/people/pikkuK. Jos annat pelkän nimimerkin, minulla on taas aikamoinen työ kaivaa sinut esiin Ravelrystä.

   Tarvitsen vain yhden linkin per osallistuja. Jos siis sinulla on sekä blogi että Ravelry-profiili, joudut valitsemaan kumman ilmoitat.
  Huom. viimevuotisten osallistujien oikeudet on poistettu, eli kaikkien mukaan haluavien on ilmoittauduttava! • Koska Blogger rajaa nykyään yhden blogin kirjoittajamäärän sataan, tempauksella on kolme alablogia: Hillokellari, Heinälato ja Perunalaari. Niissä toimivat apuemäntinä Anni, SeijaP, Agatha, Topperi ja Maarit. Osallistujat jaan alablogeihin sattumanvaraisesti.  • Kaikki tempauksen tiedotus tapahtuu tämän Kotilato-blogin kautta. • Kun ilmoittaudut, et saa minulta henkilökohtaista vastauspostia, ellet erityisesti kysy jotain tai ellei minulla ole jotakin kysyttävää. Vasta 28.8. eli ilmoittautumisajan päätyttyä lähetän sähköpostiisi kutsun, jossa olevan linkin kautta pääset kirjautumaan omaan alablogiisi. Jos sinulla on jo Blogger- tai Google-tunnus, pääset sisään sillä. (Jollet ole aiemmin kirjoittanut mitään blogia tai et ainakaan Bloggeria, älä pelkää. Tämän Kotiladon sivupalkissa on kuvalliset ohjeet kaikkeen siihen, mitä sinun tarvitsee tietää teknisestä puolesta. Lisäksi mielelläni vastaan kysymyksiin.)

  K
  ehotan kuitenkin seuraamaan
  tämän Kotiladon sivupalkkia, jonne linkitän ilmoittautuneet. Ellei nimesi ilmesty osallistujalistaan vuorokauden sisällä ilmoittautumisesta, ota minuun yhteyttä! Huom. Jos listassa näkyy henkilön nimen perässä suluissa RavLink, linkki vie Ravelryyn, jonka käyttö vaatii rekisteröitymistä. Jos siellä näkyy viiva, se tarkoittaa sitä, ettei linkki vie mihinkään eli henkilöllä ei ole mitään nettilinkkiä - Blogger ei nimittäin  suostu tekemään tuota automaattilistausta ellei osoiterivillä ole jotain, ja linkittömille laitan sinne vain pisteen. • Sukkasato ei ole kilpailu, vaan tarkoitus on pitää hauskaa yhdessä sukkien parissa. Jos niin käy, ettet ehtisikään neuloa yhtään paria koko syys-lokakuun aikana, kukaan ei nuhtele sinua, ja olet silti mukana niissä arvonnoissa, jotka on tarkoitettu kaikille osallistujille. Mielenkiinnon vuoksi apuemännät kuitenkin ilmoittavat viikon lopussa minulle kummankin blogin valmistuneet työt, ja minä merkkaan yhteissummat tänne Kotilatoon. • Koska me olemme kaikki hyvin ahkeria, ansaitsemme myös palkintoja. Arpavoittotietoa päivitän sivupalkkiin sitä mukaa kuin voittoja kertyy. Lahjoittajat lähettävät arpavoitot suoraan voittajille emon antamien voittotietojen perusteella. • Kaikissa ongelmissa voit ottaa yhteyttä minuun.

  4 kommenttia:

  Anonyymi kirjoitti...

  Mukana =)

  Satu U kirjoitti...

  Ilmoittautuminen lähetetty, eli mukana ollaan!! :-)

  Anonyymi kirjoitti...

  Mukana ollaan myös!

  MysteryKnitter kirjoitti...

  Mäkin olen mukana. Mä laitoin jo sähköpostia. Ja tän viestin myötä sun pitäis myös saada mun blogiosoite. Se on nikin takana. Mut jos et saa, niin mä varmistan sen vielä, vaik sun kyl pitäis saada se siitä mun viestistäkin, siis siitä ilmoittautumisviestistä. Katot vaan sitä signature - osastoa.