tiistai 21. elokuuta 2007

Nappi ja ohjeita

Sukkamania näköjään jyllää Blogistaniassa, teitä ilmoittautuneita on tullut jo runsain määrin - kiitos innostuksesta! Yritän saada tuonne sivupalkkiin luettelon kaikista sukkailijoista ja linkit omiin blogeihinne (blogittomuus ei tietenkään ole este osallistumiselle!).

Kutsuja lähetän ilmoittautuneille sitä mukaa kuin teitä tulee, ja toivon, että mahdollisimman pian ehtisitte kokeilla että pääsette tänne sisään ja kirjoittaminen onnistuu. Olisi kiva, jos vaikka kirjoittaisitte itsestänne sen lyhyen esittelypätkän ja laittaisitte vielä siihen linkin, jos teillä on oma blogi.

Luokkatunnisteista hiukan: kun kirjoitatte, liittäkää postaukseenne aina luokkatunnisteeksi oma nimenne (luokkatunnisteen saa lisättyä yksinkertaisesti kirjoittamalla nimensä tuonne alaosan tyhjään ruutuun). Näin jokainen meistä halutessaan pääseen kurkkimaan kerralla tietyn ihmisen kaikki sukat.

Jos esittelette Venäjän-keräykseen meneviä sukkia, liittäkää luokkatunnisteeksi tuo Venäjä-keräys. Muuten voitte luoda luokkatunnisteita ihan mielenne mukaan nimeenne yhdistellen (esim. Kaisa-emo valmis, Kaisa-emo ongelma jne).

Tällainen nappi pyörähti koneen uumenista, tätä saa vapaasti käyttää ja levittää. Kivemmankin saa tehdä joka tahtoo!


Varmuudeksi napin liittämisohjeet:
1) Tallenna nappi omalle koneelle. (Klikkaa napin kohdalla hiiren oikeaa korvaa, valitse "tallenna kuva nimellä".)
2) Liitä nappi omaan blogiisi haluamaasi kohtaan postauksessa tai laatikossa ihan tavallisesti (esim. Bloggerissa klikkaatte kirjoitusruudun yläpalkissa tuota "kuvan-kuvaa" ja lataatte sitten napin koneelta).
3) Klikkaa nappia hiirellä ja valitse linkitysnappula (siis se klemmarinkuva kirjoitusruudun ylälaidassa).
4) Kirjoita avautuvaan ruutuun tämän blogin osoite http://www.sukkasato.blogspot.com ja tallenna postaus tai laatikko.

Jos tulee oneglmia sisäänkirjautumisessa tahi muussa, ottakaa yhteyttä - yritetään miettiä yhdessä!

Ei kommentteja: