keskiviikko 22. elokuuta 2007

Mari mukana sukkatalkoissa!

No niin, nyt ollaan sitten täälläkin. :) Ensin ajattelin, että ei, on ihan liikaa projekteja ja kun on uusi työ alkamassa ja uusi perheenjäsen tulossa, niin ei ehdi eikä jaksa ajatella kaikkea. Mutta sitten päätin kuitenkin liittyä, koska joka tapauksessa neulon varmasti syys-lokakuun aikana ainakin yhdet sukat. Rastin saa vetää peräseinään, jos niin ei tapahdu. ;) Kai sitä saa yhdelläkin parilla olla mukana? Ja jos syntyy useampi pari, niin sitten syntyy... :)

Hyväntekeväisyysjutuista sen verran, että mulla on ollut tässä tämän vuoden aikana ihan oma hyväntekeväisyyssukkaprojekti menossa, eli pyrin neulomaan sukkia Vaakan Villasukkavillitykseen. Nämä sukat olen tehnyt jämälangoista ja noudattanut Project Spectrumin värimaailmaa (kun siinäkin olen mukana). Tällä hetkellä sukkia on muistaakseni viisi paria valmiina, kaikki lapsen kokoa. Yksiä sukkalankoja olen katsonut vähän sillä silmällä, että niistä saisi aikuisen sukat tehtyä, joten jos saan ne joskus aikaiseksi, joko tämän Sukkasadon aikana tai sen jälkeen, niin saatan ne sitten lähettää sinne Venäjän sukkakeräykseen. Omia viluvarpaita ajatellenkin on muutama sukkalankakerä odottamassa... Aion kyllä tehdä muitakin käsitöitä tässä samalla, eli en ota sukkien suhteen paineita. ;)

Blogini on Marin omat käsityöt, ja siellä voi tutustua minuun paremmin. :) Mutta jos vielä jotain perustietoja itsestäni, niin täytän tämän Sukkasadon kuluessa pyöreitä vuosia, olen naimisissa ja 3-vuotiaan pojan äiti, ja odotan toisen poikamme syntyvän tammikuussa. Musiikin parissa vietän työaikani, ja erilaisten käsitöiden (neulonta, virkkaus, ristipistot, ompelu ym.) parissa vapaa-aikani. :D Ja Oulussa asustelen.

Ei kommentteja: