perjantai 24. elokuuta 2007

Makepeace75 mukana!

Minäkin päätin tunkea mukaan joukkoon tummaan. :o) Olen siis Makepeace75, kolmekymppinen käsillätekijä ja sukkamaanikko. Tällä hetkellä poden kyllä ikävää käsityöplääh-kautta, mutta eiköhän se vähitellen hellitä, kun täällä alkaa näkyä toinen toistaan ihanampia sukkia. ;o)

Neulontahistorialtani olen uusioneuloja parin vuoden takaa. Viluvarpaana käytän villasukkia lähes ympäri vuoden ja mikäs sen kätevämpää kuin tikuttaa itse mieluisat. :o) Miestä ja sukua tulee myös toisinaan lahjottua sukilla, joten muitakin ottajia löytyy. Sukkaohjeet ja (erityisesti) sukkia sisältävät neulekirjat ovat intohimoni, joten en voine syyttää ainakaan mallien puutetta, jos tulosta ei ala syntyä.

Tavoitteenani on täyttää ainakin lupaukseni eli neuloa blogiystävälle sukat vastineeksi häneltä saamistani langoista. Toivottavasti löydän täältä uutta intoa neulomiseen ja plääh selättyy nopeasti. :o)

Höpinöitäni käsitöistä ynnä muusta elämästä löytyy blogistani.

1 kommentti:

Kanarian Don Juan kirjoitti...

Alkaa näköjään ensi viikolla jo viiletä reippaasti. Lapissakin putoaa +7 asteeseen. Kyllä alkaa
villasukkaa kaivata. Vanhat repaleiset löytyy kaapista, joten täytyypä käydä kylän puodissa ostamassa uutta kun en itse osaa tehdä.