torstai 30. elokuuta 2007

Pian se alkaa!

Kulunut viikko on ollut erinäisistä syistä hirvittävä, enkä ole jaksanut ajatella Sukkasatoakaan paljon muuten kuin ilmoittautumisia vastaanottamalla. Tänään oikein hätkähdin kun tajusin, että on oikeasti viimeinen ilmoittautumispäivä! Varsinainen sadonkorjuuhan alkaa lauantaina. En ole huomenna koneen ääressä ja siksi jätän sen esittelyjen ym. kirjoituspäiväksi.

On tullut pari ilmoittautumista, joista puuttuu sähköpostiosoite, enkä siten saa kutsua lähetetyksi. Ottakaapa yhteyttä ellette ole kutsua saaneet!

Mutta tänään piti siis tehdä vähän valmisteluja, kuten inventaario. Tämän verran sukkalankaa on nyt varattuna. On täysiä keriä, on nöttösiä raitoihin, on Stepiä ja Regia Silkiä ja sitten Nallea ja itsekoolattua Woolia...


Ja koska Sukkasato ei nimestään huolimatta koske vain sukkia ja itsellä on aikomus kutoa kasa huopatöppösiäkin, niin kerinlehdet vain esiin. Tässä kiertyy Fritidsgarnia kerälle...

3 kommenttia:

M kirjoitti...

Mun nimi puuttuu tuosta osallistujalistasta mikä on tuossa sivussa. Saako sen ite jotenkin laitettua vai onko se emon duuni?

Kaisa kirjoitti...

Korjattu! :)

M kirjoitti...

Kiitooos :) *kumarrus*