keskiviikko 22. elokuuta 2007

Puolensadan raja rikki!

Eli nyt juuri meitä on 50 sukankutojaa koossa...! Emoa alkaa pikkuisen hirvittää, miten Blogger tämän kestää (saivathan viime vuoden Lankahamsterit muistaakseni blogin täyteen). Mutta ei huolta, jos ongelmia tulee niin perustetaan niin monta alablogia että takuulla kaikki mahtuvat mukaan! :)

Vielä toistamiseen muistutan: ellet saa ilmoittautumisesi jälkeen kutsua tähän blogiin muutaman tunnin sisällä (myöhään illalla jätetyn ilmoittautumisen jälkeen seuraavana aamuna), varmista että ilmoittautumisesi on tullut perille! Ja edelleen, jos blogisi linkki puuttuu tuolta listasta tai ei toimi, ota silloinkin yhteyttä. Sähköpostiosoitteenihan on tuolla sivupalkissa.

Lisäksi korostan, kun sitä joku tuolla vähän kyseli, että tässä ei todellakaan ole kyseessä mikään kilpailu sukkamäärissä - ilmoittautua voi mukaan hyvässä toivossa, ja jos niin käy, ettei yksiäkään sukkia ehdi tehdä, ei se mitään haittaa! Meidän kaikkien elämässä tapahtuu paljon ja suunnitelmat voivat joskus muuttua. Tärkeintä on, että käsityöt rentouttavat ja saamme hyvää seuraa!

Nämä postaukset, jotka käsittelevät tempauksen käytännön asioita, muutin siniselle fontille jotta löydätte ohjeet ja neuvot ja kehotukset paremmin. Omat sukkaesittelyni (jos minulta nyt sitten sellaisia tulee :) kirjoitan tavalliseen tapaan mustalla.

Ei kommentteja: