tiistai 21. elokuuta 2007

Virtuaalivalo esittäytyy

Olen 22-vuotias (hieman syyskuun puolivälin jälkeen 23) englannin, elämänkatsomustiedon ja filosofian opiskelija (viides vuosi alkaa ja sitä myöten myös gradun teko), jonka vakaana aikomuksena on valmistumisen jälkeen alkaa aineenopettajaksi yläasteelle taikka lukioon. Edes auskuvuosi ei tuota aikomusta horjuttanut, päinvastoin, sen jälkeen totesin, että minä osaan ja pystyn hommaan, ja se on minulle sopivan haastavaa ja palkitsevaa. Asustelen yhdessä miesystävän kanssa yliopiston vieressä, perheeseemme kuuluu meidän kahden lisäksi paljon lankaa ja kirjoja.

Ala-asteella käsityöt ei maittaneet, kun ei saanut tehdä mitä halusi ja langat piti valita koulun hyvin rajallisista varastoista, jotka ei omaa silmää kauheasti miellyttäneet. Yläasteella, kun sai enempi luovaa vapautta ja sai itse valita langat lankakaupan hyllyiltä, olin sitten niin ahkera ja näppärä että käsityönopettaja päätti palkita minut ysiluokalta päästessäni 50 markan lahjakortilla erääseen paikalliseen, nyt jo edesmenneeseen, lankaliikkeeseen. Silloin ostin ensimmäiset puikkoni ja sukkalankani, ja siitä alkoi vapaa-ajan neulontaharrastukseni. Sen nykyistä menoa voi seurata täällä.

Tämän tempauksen tiimoilta olisi tarkoitus neuloa viisi paria sukkia pukinkonttiin ja ainakin yhdet Venäjä-keräykseen. Laitan sitten kuvia valmiista sukista sekä omaan blogiini että tänne. Joukkoonne on mukava liittyä, odotan jo innolla sukkakuvia, pääsee kurkistelemaan millaisia malleja ja kuoseja muut ovat keksineet ja löytäneet!

Ei kommentteja: