keskiviikko 22. elokuuta 2007

Heipä hei !

Näyttää siltä, että näin syksyllä "meikäläinen" herää henkiin. Alkaa tehdä mieli osallistua tempauksiin ja mikäs sen mukavampaa kuin tempaista yhdessä.

Sukat nuo ihanat jalan lämmittimet ovat oivallinen lahjakin. Niinpä, niin tavoitteeksi olen asettanut itselle saada tehtyä jo valmiiksi ostetusta sukkalangasta pojalle ne viime talvena aloitetut, puretut ja uudelleen aloitetut ja nyt purkausta odottavat varret. Jospa ne tänä syksynä jaloistuisi sukiksi asti. "Pitsi"neule unelma sukat olisi myös ihanat pukinkontissa. Muuten varmaan tulen pitäytymään perussukissa, jota saattaa piristää raita tai kaksi (tai sitten ei) Uusia tekniikoita tässä samalla pälyilen..

Ai niin ja näiden suunnitelmien takana esittäytyy ira kolmen/neljän kympin välissä oleva perheenäiti. Minun jorinat voi lukea blogistani. Sinne eksyessä ei kannata mitään ihmeellistä hakea :=) Intoa on, mutta toteutukseen vois välillä panostaa enempi, eikä muutama lisätunti (varmaan monen toive) olisi yhtään pahiteeksi..

Nyt tää laittaaa pään tuonne lankakopan puolelle ja lähteee etsimään ensimmäistä lankaa ja puikkoja. Ai niin se mallikin vois olla kova juttu..

Sukkailemisiin minunkin puolestani.

Ei kommentteja: